annjoh

Här händer det viktiga saker minsann... Ajjemän.

matkoma och tantpoäng

Publicerad 2008-11-23 16:15:13 i Allmänt,

Helgens folkmusikkurs är precis avslutad (för två timmar sedan). Kul, med mycket flum, och MYCKET mat! Vad är det som gör att så fort man är på kurs/konferens så ska det ätas i sådana hiskeliga mängder att maten nästan rinner ut genom öronen? Frukost, frukt- och godispaus, MASTODONTlunch med efterrätt, middag med efterrätt, kvällsfika... Puh!
Lite spelning hanns i alla fall med mellan all mat, men då var man ju så mätt att man inte ville röra sig...

Gårdagens flum var när vi snodde brickor från matsalen och åkte "stjärtlapp". Lite antiklimax dock när jag åkte av min bricka och fick snö innanför byxorna. Kaaallt...!

Det finns ett speciellt tant-skratt... Lite så där uppsluppet, åh. hahaha. såå rooligt, med en underton av  en slags beundran för lärarna (två män i 40-årsåldern, alltså lite yngre än de flesta tanterna). Ni har säkert hört det.
Flera gånger under helgen har jag kommit på mig själv med att sitta och skratta som tanterna, lite så där uppsluppet åt lite halvroliga skämt... Slutat abrupt... Hur hände det här? Kul att man får tantvarning som tonåring... Det gäller att se upp...


Internet funkar inte på internaten. Den där eftermiddagen för en vecka sedan var ungefär som när nån bjuder på nåt, men sedan rycker undan det i sista sekunden. Dags att konfrontera IT-ansvarige kanske? Alternativet är en voodoo-docka, men det är kanske lite väl grymt...

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela