annjoh

Här händer det viktiga saker minsann... Ajjemän.

Dan före dopparedan...

Publicerad 2010-12-23 19:49:19 i Allmänt,

Jaha. Så vad gör man när i stort sett hela bekantskapskretsen har gett sig iväg från Salamanca?

Går till Lidl och handla, bli tvungen att lämna varorna i affären, gå och ta ut pengar (eftersom de inte tar kort om man handlar för mindre än 10 euro. Jag är lite osäker på om detta genererar minuspoäng eller inte. Trots allt är Lidl den enda affären med Keso...), och trampa i en vattenpöl på vägen hem så att vattnet sipprar in genom hålen för skosnöret. Inse att du gjorde precis samma misstag i förrgår, antagligen i precis samma vattenpöl.

Stanna till vid en affär på vägen hem för att komplettara med sakerna som inte fanns på Lidl. Hamna i världens längsta kassakö (blir spanjorerna extra hungriga på jul, eller bågnar vagnarna över hemma i Sverige också?), och få syn på dig själv i en spegel och önska att du hade haft en pappkasse över huvudet.

Kontrolläs lappen från i söndags, och inse att du blandat ihop inbjudningarna och dagarna. Puh. Tur att du har lite framförhållning i alla fall.

Gör julgodis av de inhandlade varorna från Lidl (dock inte keson, det ska erkännas), och vänd bort blicken ungefär en halv sekund. Då passar det på att bränna fast i botten. Skit. Du borde kanske ha köpt en blomma istället? Provsmaka lite. Okej, inte så farligt, det märksinte så mycket. Kanske kan du säga att du hade i lite kaffe, eller någon exotisk kryddblandning som en okänd same från Lapplands skogar skickat ner. Trovärdighetsgrad på den? Ungefär 0%.


Knata iväg till bion (och skynda dig för att inte komma för sent eftersom du på sistone blivit lite av en tidsoptimist) för att se Harry Potter, och inse att den går på bion på andra sidan stan. Eftersom superhjälteförmågan är på jullov kan du inte ta dig dit på 6,5 minuter, så det är bara till att traska hem igen.

Skicka äntligen iväg det där mailet som du tänkt på i ungefär... tja, vi säger ett halvår, men det kan nog vara längre. Check.

Jahapp... Spännande spännande.

Kommentarer

Postat av: Maria

Publicerad 2010-12-23 20:32:25

Jag har inte sett Harry Potter alls än. Väntar på att den kommer ut på film tror jag.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela