annjoh

Här händer det viktiga saker minsann... Ajjemän.

tråkinlägg

Publicerad 2011-05-23 16:51:49 i Allmänt,

Jag började skriva ett inlägg för att rättfärdiga mitt grinande häromdagen, och skrev sedan att jag nu är lite mer stabil, bla bla bla, och fortsatte om hur jag visst vill åka hem men kommer att sakna mycket... och där sket det sig och jag började lipa igen. Såatteh. Det blir nog inget med det inlägget. Och ärligt talat blir det inte så mycket med det här heller, för jag måste plugga (här jobbar vi till the bitter end) och fnula på om jag kanske lyckas knö ner allt i väskorna i alla fall, eller om jag inte kommer undan utan att skicka hem saker via post. Iofs, det är ju alltid kul att få paket...

Igårkväll hade vi solsken, regn och åska på samma gång. Ska det ska det va' så ska det va' liksom. Och det hör inte på något sätt ihop med texten ovan, utan bara i händelse av att ni undrade. Och för att det var ganska fint ute.
Ja, men vi ses då.

Nästan som Jesus i rostmackan

Publicerad 2011-05-08 16:43:19 i Allmänt,

Så satt jag där igen och tänkte att det skulle kunna vara på sin plats att klämma ur sig ett litet blogginlägg, men vad skriva? Tacksamt nog så trillade det då ur flingpaketet en liten kopia av Sverige, och vips så var problemet löst. Idag ger jag er alltså Sverige i format av sammanpressat vetekli.

Kanske att Skånebiten lämnar lite att önska, och att det även fattas några kilometer Norrland, men med tanke på att de flesta spanjorer inte har riktig koll mellan Schweiz och Sverige (och det är ju en spansk flinga menar jag) så kan man väl inte vara alltför åpen.
En gång för några år sedan hände förresten något liknande, och ur skorpan på en limpa som jag skar upp trillade en nästintill exakt kopia av Sydamerika. Varför jag inte tog kort på den är en mycket berättigad fråga som jag tyvärr inte har något bra svar på, men antar att det grundar sig i dumhet.

Och tycker ni inte att min Sverigeflinga är tillräckligt underhållande kan ni alltid spana in lite mer religiöst vinklade uppenbarelser här: http://www.google.se/imgres?imgurl=http://3.bp.blogspot.com/_XU9x8G7khv0/StZGQwaT1XI/AAAAAAAAKQY/NgGxx-VS9Bk/s400/jesus%252520toast.jpg&imgrefurl=http://somethinbeautiful.blogspot.com/2009/11/14-jesus-looks-like-jesus-found-picture.html&usg=__B9B6uVrMPbVi53vM5RpYE8jOgLk=&h=400&w=300&sz=22&hl=sv&start=6&sig2=iQ5_lilChrCkjDWrLnkL9w&zoom=1&um=1&itbs=1&tbnid=NpYYuDs70JrEjM:&tbnh=124&tbnw=93&prev=/search%3Fq%3Djesus%2Bon%2Ba%2Btoast%26um%3D1%26hl%3Dsv%26rlz%3D1T4ADBS_svSE287SE294%26biw%3D1259%26bih%3D629%26tbm%3Disch&ei=KKXGTZemJ8qCswb19dTHDw

(och så kanske någon kan lära mig hur man fixar till länkarna lite snyggare/kortare?)

Att "jesus on a toast" ger 9 270 000 sökresultat kan placeras in under rubriken "onödigt vetande", alternativt "galet".

Hasta la próxima!

Angående bloggtorkan

Publicerad 2011-05-02 23:44:29 i Allmänt,

  Det är egentligen inte så att det inte händer saker som är värda att bloggas om, det är mest att det inte blir av, antagligen till största del beroende på lathet/tröghet. Och det är kanske inga jättespektakulära saker som händer, men jag glider runt med väldigt trevligt folk och har det väldigt bra. Vi går till Pancake och köper kaffe (jag frågade häromdagen om han inte funderat på att skaffa ett klippkort för trogna kunder, det skulle onekligen vara fördelaktigt för våra plånböcker), oftast två gånger om dagen, vi fortsätter med DELE-kursen och lär oss saker som ialla fall jag inte förstår hur jag kunde klara mig utan innan. Vi går till La Isla (inte två gånger om dagen, men låt oss säga att jag på nytt slagit mitt rekord för antalet dagar i rad jag gått ut, inte i betydelsen lämnat huset.) och hänger lääänge (till exempel från öppning till stängningsdags!). På det stora hela ganska vardagliga saker alltså, men som sagt i trevligt sällskap.
  Ytterligare en anledning till att jag inte bloggar så mycket är att det känns som att, oavsett vad jag egentligen har för avsikt att skriva om, kommer det att sluta med att jag hamnar i "jag vill åka hem, men jag fattar inte hur jag ska kunna lämna det här om en månad"-träsket, och jag tror att ni skulle fatta galoppen ganska snabbt och bli uttråkade. Dock är ovanstående uttalande något som ligger och surrar i hjärnan ungefär hela tiden.
  Så atteh ja... Så ligger landet.

Men så kom då!

Publicerad 2011-05-02 12:07:02 i Allmänt,

Idag lider jag av tvångsmässigt mailkontrolleringsvansinne. På två timmar har jag öppnat inkorgen fem gånger.
FRITT FRAM!


Och inte för att det har någonting med saken att göra egentligen, men för att relatera till de föregående två inläggen: jag har varit ute och joggat hela fem (5) gånger sedan förra lördagen, och inkluderat med de två rundorna som genomfördes i början av månaden är det 600% mer än under hela mars kan jag tala om. Om allt det här kutandet (ehrm...) påverkar spanandet negativt (jag presenterade en liten balansidé) eller ej väljer jag att inte uttala mig om, men läget är i alla fall oförändrat, och lika bra är väl kanske det egentligen. Och det är ju inte som att jag går alldeles lottlös ur det hela, förhoppningsvis får jag bättre kondition iaf, så då får det väl anses vara värt det.

Nähä, nu ska jag kolla mailen igen.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela