annjoh

Här händer det viktiga saker minsann... Ajjemän.

Men va??

Publicerad 2013-04-28 21:07:53 i Allmänt,

Jag bara älskar teknik när jag inser att det långa inlägget jag skrev och trodde publicerades bara flöt ut i ingenstans och nu inte finns... Suck.
Här är allt bra. Det regnar och temperaturen är sedan några dagar tillbaka skrämmande låg, men det vänder förhoppningsvis...
Ytterligare en tekniksuck, och over and out.

Cullera

Publicerad 2013-04-04 12:05:46 i Allmänt,

Nu är vi på plats i Cullera sedan i måndags eftermiddag. Blanca och jag bor hos en liten tant, María, som vill att man lägger ut en handduk på badrumsmattan så att den inte blir blöt (!!) och inte har ett dammkorn i hela lägenheten. Jag är lite nervös för att stöka ner och föra oljud hälften av tiden, men men.
Ellen och Johanna bor i ett volontärshus med två tyska ungdomar i grannsamhället Sueca ca 1 mil bort, och eventuellt kommer vi att flytta hit också, iaf tillfälligt när Marías barnbarn kommer på besök.
Båda boendena har sina för- och nackdelar. Plus för Cullera är närheten till playan (ca 300 meter, tog en joggingrunda igår morse) och att det är där det mesta av arbetet är förlagt. Minus är boendet som kanske inte känns helt optimalt.
Plus för Sueca är att det blir mer socialt och mer fritt kanske, men minus är att man måste ta sig hit och tillbaka. Ytterligare ett minus, beroende på hur man ser på det, är att vi isf skulle bli 6 personer, och jag kan ju ibland ha svårt för att vara 4. Det är med kollektiv är ingenting för mig alltså, så kanske skulle jag bli det största minuset för Suecaboendet, med tanke på att det oftast är jag som är lite småirriterad utan anledning. Håhå ja ja... Det löser sig kanske det också.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela